Đokić: Borac je završena priča, idemo dalje

Bivši fudbaler Borca spreman za nove izazove

Đokić: Borac je završena priča, idemo dalje

D. Vejo

Okosnicu zadnje linije Velikana iz Platonove tokom minulog prvenstva Premijer lige BiH činio je stameni Željko Đokić. 

Iako je iz utakmice u utakmicu pružao svoj maksimum te za mnoge napadače bio nepremostiva prepreka, nije uspio da zajedno sa svojim saigračima obezbjedi opstanak. Međutim, nakon ispadanja iz lige, on je odlučio da potraži novu sredinu. 

"Nakon jako teške polusezone provedene u Borcu iz Banja Luke i neuspješne misije u borbi za prvoligaški status, kratki odmor sa porodicom mi je dosta značio. Sada predstoji čekanje prave ponude nekog od klubova. Dok ne stigne odgovarajući poziv, ja ne trošim vrijeme uzalud. Marljivo treniram po programu svog kondicionog trenera kako bih zadržao formu. Slobodan sam igrač, imam BiH državljanstvo. Moje želje i dalje su usmjerene ka Premijer ligi BiH, tako da bih veoma lako mogao karijeru da nastavim u istoj", rekao je za SportSport.ba nekadašnji fudbaler crveno-plavih.

Bivšem klubu, Đokić je poželio mnogo sreće i što brži povratak u društvo najboljih.

"Borcu želim dosta sreće, uspjeha i to da se ekspresno vrate u elitni rang takmičenja", zaključuje on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi