Prvi golovi za Okića nakon Haugesunda

Okić: Sretan sam, za napadača je važno da postiže golove

Ševko Okić ponovo trese mreže, nakon utakmice u drugom pretkolu Evropske lige protiv Haugesunda večeras se ponovo upisao u strijelce. 

U Norveškoj je postigao dva gola, a večeras je upisao i svoj prvi hat-trick u dresu ekipe iz Titove 38/b. 

"Sigurno da nam je bilo bitno da se vratimo nakon lošeg rezultata pobjedom i mislim da je pobjeda od tri ili četiri gola razlike ono što smo željeli, da riješimo pitanje pobjednika u prvom susretu," kaže Okić i dodaje:

"Sigurno je da sam sretan, što zbog golova, a prije svega zbog pobjede. Davno je bio Haugesund, malo samopouzdanje izgubiš, posebno za napadača, bitno je da postižeš golove," kaže Okić. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.