Krilni napadač ekipe sa Koševa pred utakmicu sa Haugesundom

Okić: Uz malo sreće i bolju realizaciju prolazimo dalje

FK Sarajevo poražen je u prvom suretu drugog pretkola Evropske lige na stadionu Asim Ferhatović Hase od Haugesunda rezultatom 1:0. 

Bordo tim je bio mnogo bolji protivnik u prvom susretu, ali je izostala realizacija. Krilni napadač ekipe iz Titove 38/b, Ševko Okić vjeruje kako na gostujućem terenu Sarajevo može okrenuti stvari u svoju korist. 

"Nastojat ćemo ponoviti igru iz prvog susret, jer mislim da smo odigrali dobro, moramo popraviti realizaciju i uz malo sreće mislim da prolazimo dalje. Mislim da smo bunker Haugesunda probili i na Koševu, nedostajao je gol. Uz malo koncentracije mislim da ćemo popraviti realizaciju i doći do zacrtanog cilja," rekao je Okić i dodao: 

"Mislim da će oni odigrati zatvoreno i u Norveškoj, posebno jer imaju pozitivan rezultat iz prve utakmice. Na nama je da jače uđemo u utakmicu i postignemo rani pogodak," kaže Okić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osvrnuo se krilni napadač bordo tima i na atmosferu u svom debiju na stadionu Asim Ferhatović Hase u zvaničnim utakmicama. 

"Bio je jako lijep osjećaj na utakmici na Koševu, malo je ostao žal zbog tog rezultata, ali nadam se da će u narednom susretu biti bolje," kaže Okić. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.