Okupile se bh. juniorke: U Albaniji dvije pripremne utakmice

Okupile se bh. juniorke: U Albaniji dvije pripremne utakmice

D. Rakanović

Juniorske reprezentativke Bosne i Hercegovine okupile su se juče u Trening centru NS/FS BiH u Zenici gdje su već odradile dva treninga, a sutra u 6:30 sati kreću za Albanju gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice.

Selektor Dragan Jevtić je za službenu stranicu N/FS BiH rekao da je zadovoljan pristupom igračica na ovom okupljanju. 

"Igračice ozbiljno rade na ovom okupljanju i zadovoljni smo njihovim pristupom prema obavezama u juniorskoj selekciji. Nećemo moći za utakmice sa Albanijom da računamo na Edeninu Husić. Ona je zbog povrede morala da otkaže dolazak. Tri igračice koje smo pozvali iz SFK 2000 će nam se priključiti u Albaniji, nakon završetka turnira kvalifikacija za Ligu prvaka na kojem učestvuju", rekao je Jevtić i dodao: 

"Iskoristićemo ovo okupljanje da još jednom vidimo u kakvom su stanju reprezentativke i šta od njih možemo da očekujemo u kvalifikacijama. Ima tu igračica koje sada nisu dobile poziv, ali pratimo ih i računamo na njih. U utakmicama sa Albanijom rezultat neće biti u prvom planu, ali svakako idemo na pobjedu. Najbitnije je da se što bolje spremimo za septembarske kvalifikacije.“

Utakmice sa Albanijom biće odigrane 29.8 u 19:00 i 31.8. u 10:00 sati u Tirani. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti