Olimpic bez većih problema u Grudama

Olimpic ide dalje

Olimpic bez većih problema u Grudama

M. Šljivak

Plasman u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine ostvario je i Olimpic, koji je savladao na gostovanju Grude sa 1:0, te sa ukupnih 3:0 idu dalje.

Veoma loše prvo poluvrijeme donijelo je jedan gol i to u mreži domaćeg golmana Miloša. Igrala se 33. minuta kada prednost Olimpicu donosi Rahmanović za vodstvo od 1:0 nakon prvih 45 minuta.

Olimpic je u nastavku krenuo po drugi gol. Stvorili su na otvaranju drugog dijela nekoliko dobrih prilika, ali je golman domaćih dobro intervenisao.

Stvarali su gosti iz Sarajeva prilike i u ostatku drugog poluvremena, ali do kraja promjene rezultata nije bilo, pa će Olimpic igrati u četvrtfinalu Kupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.