Olimpic bolji od Veleža, Željo od GOŠK-a

Premijer liga za juniore

Olimpic bolji od Veleža, Željo od GOŠK-a

U 10. kolu Premijer lige za juniore vodeći Olimpic teže od očekivanog savladao je Velež (2:1), dok je drugoplasirani Željezničar pred svojim navijačima sa visokih 4:0 savladao GOŠK.

Juniori Sarajeva u Travniku su rutinski odradili posao (3:0), a indentičnim rezultatom Široki Brijeg je savladao Leotar.

Borac je u Banja Luci bio bolji od Čelika (2:1), Rudar je u Prijedoru deklasirao Kozaru (4:1), dok su Zrinjski i Slavija u Mostaru remizirali (1:1).

Vodeći na listi strijelaca je napadač Željezničara, Armin Hodžić, koji je postigao 15 golova, dok je njegov prvi pratioc Petar Krunić (Borac sa 9 golova.

Lista strijelaca: - 15 golova: Armin Hodžić (Željezničar), 9 - Petar Kunić (Borac), Belmin Vila (Željezničar), 7 - Ivan Barišić (Š.Brijeg), ,6 - Matej Karačić, Ivan Buhač (Š.Brijeg), Andrej Dursun (Slavija), 5 - Adnan Hrelja, Ismar Čomaga (Sarajevo), Mihajlo Savanović (Borac), Goran Majdanac (Kozara), Alem Merajić (Olimpic),..

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti