Olimpic otputovao na pripreme u Etno selo Stanišić

Vukovi na pripremama

Olimpic otputovao na pripreme u Etno selo Stanišić

E. Škorić

Fudbaleri Olimpica jutros su sa stadiona Otoka otputovali na pripreme u Etno selo Stanišić kod Bijeljine.

Ekspedicija Olimpica na put je krenula rano jutros, a već tokom dana imat će trening na terenima u Bijeljini.

U ekspediciji Olimpica nalaze se 23 igrača te članovi stručnog štaba. Svoje mjesto među putnicima našao je i Armin Tanković, koji će dobiti priliku da se nametne stručnom štabu.

Tokom priprema u Bijeljini ekipi će se priključiti Šuljagić, koji dolazi na posudbu iz njemačkog Stuttgarta, a nije isključeno da se još neki igrači pridruže ekipi tokom priprema.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Olimpic na sjeveru BiH ostaje do 17. februara, nakon čega se vraća u naš glavni grad. Tokom boravka na pripremama planirane su tri pripremne utakmice, a generalka pred početak prvenstva zakazana je 20. februara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije