"Olimpic respektujemo, ali ćemo osvojiti tri boda"

Slavija spremna za komšije

"Olimpic respektujemo, ali ćemo osvojiti tri boda"

M. Šljivak

Šokantan poraz u Zenici pomalo je pokvario atmosferu u redovima Slavije, ali sad će momčad iz Lukavice imati priliku da sve to popravi protiv komšija sa Otoke.

Olimpic je u samom vrhu tabele i jedno je od najprijatnijih iznenađenja, a toga su svjesni i u Slaviji.

"Igraju zaista sjajno i bit će nam teško da pobijedimo. Ipak, mi vjerujemo u sebe i svoje kvalitete. Olimpic respektujemo, ali mi ćemo osvojiti tri boda. Ovo je ishod koji svi mi u Slaviji želimo da vidimo", kazao je igrač Miljan Govedarica.

Slavija će igrati u kompletnom sastavu i to daje nadu ovom timu da može da zaustavi voz kojim uspješno upravlja Mirza Varešanović.

"Oduvijek je Olimpic bio nepredvidljiv i sad je ista situacija. Nas ne očekuje lagan zadatak. Do bodova možemo da dođemo samo uz veliko zalaganje i požrtvovnost", dodao je Govedarica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti