Olimpic u dosadnoj utakmici savladao Grude

Kup BiH

Olimpic u dosadnoj utakmici savladao Grude

E. Škorić

Olimpic je imao sreće prilikom žrijebanja parova osmine finala Kupa BiH, no ekipa Gruda je danas pokazala da nije za potcijeniti.

Grude su gostovale na Otoci, a niželigašku momčad Olimpic nije tek tako lako savladao, niti je "napunio mrežu" gostiju, kako su neki očekivali prije ove utakmice.

Tek u 39. minuti popularni Vukovi dolaze do vodstva i to iz svoje prve prilike. Miloš Vidović je bio precizan za 1:0, što je bio i rezultat prvog dijela.

U nastavku također dosadna utakmica, bez nekih uzbuđenja i vrijedi istaknuti samo pogodak stopera Bojana Regoja u 53. minuti. 

Ostalo je 2:0, pa Olimpic je ipak na pragu četvrtfinala iako će za 15 dana morati odraditi uzvrat u Grudama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.