Olimpic u prijateljskom susretu nadigrao Famos

Vukovi slavili sa 4:1

Olimpic u prijateljskom susretu nadigrao Famos

A. Beganović

U okviru priprema za predstojeću sezonu fudbaleri Olimpica odigrali su prijateljski susret sa Famosom u kojem su slavili sa 4:1.

Izabranici Nedima Jusufbegovića nastavili su sa dobrim igrama u pripremnim susretima, što svakako može radovati stručni štab najmlađeg sarajevskog premijerligaša.

Olimpic je mnogo bolje otvorio susret sa Famosom i poveo je preko Mladenovića. Međutim, momčad iz Hrasnice krajem prvog poluvremena poravnava na 1:1.

U drugom dijelu Vukovi su ubacili u brzinu više, te su golovima Kapića, Muharemovića i nekadašnjeg fudbalera Željezničara, Sulejmana Smajića, stigli do ubjedljive pobjede.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.