Olimpik bez trojice protiv Sarajeva, Hadžić brine Kulovića

Vukovi sa Otoke spremni za subotu

Olimpik bez trojice protiv Sarajeva, Hadžić brine Kulovića

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpika danas su odradili redovni trening u Halilovićima, a sve misli popularnih Vukova sa Otoke usmjerene su na subotnji meč sa Sarajevom. 

Današnji trening propustio je iskusni napadač Emir Hadžić, čija je povreda zabrinula trenera Faruka Kulovića, ali u timu sa Otoke se ipak nadaju da će Hadžić stisnuti zube i zaigrati protiv tima sa Koševa. 

Pravo nastupa protiv Sarajeva nemaju Dejan Uzelac, Miloš Džugurdić i golman Aleksandar Jovanović.

U Olimpiku vlada optimizam pred meč sa Sarajevom, te u ovom klubu vjeruju da mogu do iznenađenja, ali ističu da uloga favorita svakako pripada izabranicima Mehmeda Janjoša. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Olimpika i Sarajeva igra se u subotu na stadionu Otoka sa početkom u 15 sati, a cijena ulaznica iznosi 10 KM. 

Tim sa Otoke u ovaj susret ulazi sa posljednjeg 12. mjesta i devet osvojenih bodova, dok je Sarajevo drugoplasirano sa dva boda zaostatka za vodećim Zrinjskim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi