Olimpik dodatno ojačan u Ligi za opstanak

Lijepe vijesti za struku tima sa Otoke

Olimpik dodatno ojačan u Ligi za opstanak

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika nalaze se na mini pripremama u Mostaru.

Dragan Radović i njegovi saradnici iskoristili su pauzu u prvenstvu da odlaskom izvan grada pokušaju dodatno spremiti i uigrati ekipu.

Pred Vukovima je zahtjevna borba u Ligi za opstanak, gdje ih u prvom kolu očekuje duel sa Širokim Brijegom na Pecari, sa kojim su odigrali neriješeno (0:0) u posljednjem kolu Premijer lige BiH.

Ono što može radovati struku i navijače tima sa Otoke je činjenica da će u doigravanje ući ojačani za Uzelca, Džugurdića i Jovanovića koji su dobili radne dozvole i moći će dodatno pojačati konkurenciju u timu.

Olimpic u Mostaru ostaje do nedjelje za kada je planiran povratak u naš glavni grad, a za subotu je planirana i pripremna utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi