Olimpik sutra putuje u Bijeljinu
Facebook: FK Olimpik

Odrađen još jedan trening

Olimpik sutra putuje u Bijeljinu

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpika danas su u Halilovićima odradili još jedan redovni trening pred otvaranje drugog dijela sezone i gostovanje Radniku iz Bijeljine. 

U redovima tima sa Otoke pred Bijeljinu vlada sjajna atmosfera, svi igrači danas su odradili trening, a također će svi biti u kombinaciji za meč u subotu. 

Sutra će na press konferenciji za medije sa početkom u 11:30 javnosti se obratiti šef stručnog štaba Faruk Kulović, te prvotimci Mahir Karić i Adnan Osmanović. 

Nakon toga Vukovi će poslije zajedničkog ručka krenuti put Bijeljine, gdje će i dočekati subotnji duel 19. kola BH Telecom Premijer lige naše zemlje. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom duelu ova dva tima Radnik je na Otoci slavio sa 3:0 pogotcima Marka Obradovića, Dejana Jankovića i Denija Simeunovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi