Olimpik započeo sa pripremama
Foto: FK Olimpik

Održan sastanak u trening kampu u Hadžićima

Olimpik započeo sa pripremama

FK Olimpik je današnjim sastankom u trening kampu u Hadžićima započeo pripreme za narednu sezonu u Prvoj ligi FBiH.

Novi trener Olimpika, Mirza Varešanović, je igračima prenio svoja očekivanja i ciljeve koje ekipa treba postići na pripremana, ali i u narednoj takmičarskoj sezoni. Varešanović je, kako stoji na zvaničnoj stranici kluba, svojim igračima poželio sreću, te izrazio želju da zajedničkim snagama ostvare svoj cilj.

Fudbalerima Olimpika su se obratili i Emir Hadžić, te Damir Dizdar, koji su im, također, poželili dobrodošlicu, te istakli da se nadaju da će se oni ugodno osjećati u klubu sa Otoke.

I kapiten ekipe Dejan Bandović se obratio prisutnima na sastanku i poželio novim igračima dobrodošlicu, te istakao da se, iako je u klub došlo dosta novih igrača, gotovo svi od ranije poznaju. Bandović je izrazio želju da ekipa postigne zajedništvo, što će se oslikati na terenu i rezultatima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Fudbaleri Olimpika će u nekoliko narednih dana trenirati u Sarajevu, a zatim odlaze na Bjelašnicu, gdje Varešanović planira odraditi osnovni dio priprema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi