Omerinović: Nećemo podcijeniti Podgrmeč

Nogometaš Iskre

Omerinović: Nećemo podcijeniti Podgrmeč

S. Mlaćo

Nogometaši Iskre nakon 5.odigranih kola u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad zauzimaju prvo mjesto i za sada pružaju sjajne partije. Bugojanci su u prošlom kolu savladali Kiseljak sa 3:1, a u subotu će u Sanski Most u goste slabašnom Podgrmeču. Plavi sa Jaklića su favoriti u ovom susretu, ali to će morati opravdati i na terenu.

Jedan od onih od kojih se puno očekuje i u Sanskom Mostu jeste prvi strijelac ekipe Eldar Omerinović koji se u četiri utakmice tri puta upisao u listu strijelaca.

"Mislim da idemo ka zacrtanom cilju, to jest ulasku u Prvu ligu Federacije. Imamo svi jasan cilj i idemo ka tome. U pet kola imamo stopostotan učinak i težimo da nastavimo dalje sa dobrim rezultatima.Mogu reći da sam zadovoljan svojim igrama, jer sam u zadnje dvije utakmice koje sam počeo od prve minute postigao tri pogotka i nadam se da na ovome  neću stati. Želim da se zahvalim saigračima i treneru Senidu Kulašu koji zna kako raditi sa igračem individualno, ali i pričati te motivisati", kazao je Omerinović za naš portal.

Bugojanci ne kriju da u Sanskom Mostu žele nastavak pobjedničke serije.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

- "U Sanski Most idemo da pobijedimo, kao i svaku utakmicu. Mislim da ne bi trebalo da bude nekih problema, ali nećemo  podcijeniti protivnika. Sigurno će kući i protiv nas dati sve od sebe, ali mislim da uz zalaganje i dobru igru možemo do nova tri boda", dodao je mladi napadač NK Iskra. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi