Omladinci Sarajeva protiv Borca, Čelik ide na Široki

Obavljen žrijeb i u ostalim konkurencijama

Omladinci Sarajeva protiv Borca, Čelik ide na Široki

Danas je u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu obavljen žrijeb polufinala Kup-a BiH u konkurenciji seniora, seniorki, omladinaca i malonogometaša.

Već je poznato da će se u seniorskoj kategoriji u polufinalu našeg najmasovnijeg klupskog takmičenja sastati Olimpic i Zrinjski, odnosno Borac i Široki Brijeg, a izvučeni su i parovi  u ostalim konkurencijama.

Tako će snage u polufinalu Kupa odmjriti omladinci Širokog Brijega i Čelika u prvom, odnosno Sarajeva i Borca u drugom polufinalnom okršaju. Prvi  susreti će biti odigrani 15. 4. u 16:30 sati, a revanši 29. 4. u 17:00 sati.

U ženskoj konkurenciji ć se sastati Banja Luka i SFK 2000, te Željezničar 2011 i Mostar, a polufinale se igra 15. arila u 16:30.

Za kraj, polufinalni parovi Kupa BiH u futsalu su Zrinjski - Nevesinje i Seljak - Bosna Kompred. Te utakmice igraju se 15.4. od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.