Omladinci Travnika uskoro na zasluženom odmoru

Kvalitetan rad došao do izražaja

Omladinci Travnika uskoro na zasluženom odmoru

S. Mlaćo

U svečanoj i opuštenoj atmosferi restorana Edukacijskog fakulteta u Travniku, povodom zvaničnog završetka sezone omladinski pogon NK Travnik je organizovao svečani ručak za kadete i juniore tog kluba.

Kadetima su tom prilikom uručene i diplome za osvojeno prvo mjesto za ovu polusezonu.

"Istakao bih da je omladinski pogon NK Travnik na dobrom putu da bude servis i proizvođač vlastitih igrača , te bih pohvalio i rad svojih trenera  Senada Bajrića- trenera kadeta, Liju Babića-trenera pionira i Nihada Ribića- trenera pjetlića, koji stečeno znanje na UEFA trenerskim seminarima uspješno prenose na našu djecu, tako da imamo jako kvalitetan trenažni proces",  riječi su rukovodioca omladinskog pogona Vezira Adnana Beganovića.

"Omladinski pogon može poslužiti kao primjer kvalitetnog timskog rada trenera i dokaz da rezultat ne izostaje kada se radi iskreno, marljivo i predano. Rad u  zavidnim uslovima i uz podršku čelnika kluba je sigurno motivacija i trenerima i djeci da ovaj klub prezentuju na najbolji mogući način svom gradu Travniku, a i šire", ističe naš sagovornik.

"Želim ovom prilikom da se zahvalim svim prijateljima koji pomažu u razvijanju omladinskog pogona.  Iako je sezona završena, mi smo nastavili trenažni proces tako da već 26.11.2016 u 11 sati  imam zakazanu prijateljsku utakmicu u Sarajevu sa Željezničarom, a imamo u planu i odigravanje još jedne utakmice do polovine decembra",  rekao je Beganović za SportSport.ba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije