Omladinski pogon Veleža kreće iz početka

Počinje Škola fudbala FK Velež

Omladinski pogon Veleža kreće iz početka

M. Maksimović

U Veležu još nema naznaka rezultatskog napretka prvog tima, koji nakon sedam uvodnih kola u Prvoj ligi FBiH zauzima razočaravajuću pretposljednju poziciju. 

Ipak, u klubu se radi punom parom, prije svega na konsolidaciji omladinske škole. Posljednjih dana najavljen je početak rada Škole fudbala Velež koja bi u narednom periodu trebala okupiti mnogo veći broj polaznika u odnosu na prethodne godine, a što bi na koncu trebalo dovesti do poboljšanja rezultata omladinskih kategorija, kao i do stvaranja kvalitetnih igrača za prvi tim.

“U četvrtak od 17 sati, sa radom počinje Škola fudbala FK Velež. Pozivamo sve roditelje i malu raju, uzrasta 2006. godišta i mlađi, da dođu u Vrapčiće na pomoćni teren FK Velež, kako bi se svi u zajedničkom druženju upoznali, kako sa budućim trenerima, tako i sa novim uslovima rada”, poručili su iz kluba. 

Stručni kadar u omladinskom pogonu nedavno su pojačali mladi treneri Mustafa Kodro i Alen Pajić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi