Opljačkane klupske prostorije Mladosti iz Župče

Ostali skoro bez cijele opreme

Opljačkane klupske prostorije Mladosti iz Župče

E. Čaušević

Članove FK Mladost iz Župče dočekalo je veoma neugodno iznenađenje jučer u prostorijama ovog kluba.

Naime, za sada nepoznata osoba provalila je jučer ujutro u prostorije ovog kluba. Mladost je tako ostala bez svih lopti, kompletne sportske opreme i devet kompleta novih kopački koje je klub kao donaciju dobio tek prije nekoliko dana.

Iz Uprave ovog kluba poručili su da su vrijedno radili prethodnih dana kako bi stvarili što bolje uslove za početak drugog dijela sezone što su uspjeli ostvariti, ali provala i pljačka njihovih prostorija je veliki korak nazad za ovaj klub.

"Radili smo vrijedno i pošteno. O svim aktivnostima javno govorili, a to je očigledno nekome zasmetalo. Ipak, sve ovo neće nas spriječiti da radimo na ispunjenju svojih ciljeva. Zbog krađe svih lopti i opreme koju je klub posjedovao upitno je odigravanje prve utakmice u nastavku sezone koja je na programu u subotu protiv zeničkog Rudara", rekao je predsjednik Mladosti, Damir Dinar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije