Optimizam u Mostar SG: Kvalitetniji smo od Centra

Pred sutrašnji derbi

Optimizam u Mostar SG: Kvalitetniji smo od Centra

S. Mlaćo

Sutra se u dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu igra derbi susret Premijer futsal lige BiH - Lige za Prvaka između MNK Centar i FC Mostar SG Staklorad.

Mostar SG i MNK Centar trenutno imaju po 43 boda, a očekuje se veoma kvalitetan meč. Mostarci vjeruju da mogu do pozitivnog rezultata.

"Mi smo kvalitetniji od MNK Centar i idemo na pobjedu. Svašta se može desiti, sve tri znaka su u igri, ali ima još utakmica do kraja, te bez obzira ko pobjedi ništa neće biti gotovo. Što se tiče suđenja, mi se ne pribojavamo i vjerujemo da se nikada neće ponovoti suđenje sa utakmice u Mostaru", kazao je za SportSport.ba Mirsad Fazlinović, trener Mostaraca koji neće biti na klupi s obzirom na suspenziju Nogometnog saveza naše zemlje.

Pravdu na ovom susretu dijelit će Igor Puzović (Travnik), te Alen Velić i Adis Duraković (oba iz Bugojna). Delegat susreta je Suad Salibašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije