Optimizam u redovima mlade reprezentacije BiH

Pripreme za Rumuniju

Optimizam u redovima mlade reprezentacije BiH

Treći je dan priprema mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine za utakmicu sa Rumunijom. 

Izabranici Vinka Marinovića jutros su odradili još jedan trening, a o samim pripremama za meč sa Rumunijom za zvaničnu stranicu N/FSBiH govorio je član stručnog štaba Draženko Bogdan. 

Bogdan cijeni protivnika, ali vjeruje u naš tim. 

„Zadovoljni smo zalaganjem igrača na ovim pripremama. Sve protiče po planu koji smo zacrtali. Vjerujem da možemo pružiti dobru partiju i doći do kvalitetnog rezultata. Rumunija je veoma jaka ekipa i moraćemo pružiti maksimum ukoliko želimo da osvojimo bodove u predstojećem susretu.“

Svoja očekivanja je iznio i reprezentativac Advan Kadušić.

„Kao i uvijek, spremamo se u lijepoj atmosferi. Upoznajemo se sa protivnikom, gledajući i analizirajući snimke njihovih utakmica. Imaju kvalitet, ali nas krasi timski duh i smatram da će nam to biti najjače oružje u ovim kvalifikacijama.“

Sutra u 16:00 sati u Trening centru NS/FS BiH u Zenici biće održana slubena press konferencija bh. tima, a u 16:30 biće odrađen oficijelni trening.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi