Optimizam u taboru mlade reprezentacije

Danas trening na Tušnju

Optimizam u taboru mlade reprezentacije

A. Beganović

Mladi reprezentativci BiH odradili su jučer na stadionu „Simin Han“ u Tuzli još jedan trening u sklopu priprema za predstojeće susrete prije kojeg su se predstavnicima medija obratili igrači Amar Rahmanović, Samir Radovac, Semir Musić i Smail Prevljak, piše službena stranica Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

„Spremno ćemo dočekati utakmice sa SAD-om i Turskom, a vjerujem i same kvalifikacije. U teškoj smo grupi, ali ako budemo kvalitetno radili i slušali upute selektora, možemo napraviti dobar rezultat“, rekao je za službenu stranicu Saveza reprezentativac Amar Rahmanović.

Samir Radovac vjeruje u ovu generaciju igrača:

„Atmosfera u ekipi je odlična. Družimo se, ali i ispunjavamo obaveze koje su pred nas stavili selektor i stručni štab. Dobra smo generacija i smatram da možemo pobjediti u ovim utakmicama, bez obzira što su protivnici izuzetno kvalitetni.“

Pozitivan rezultat priželjkuje i Semir Musić:

„Znamo šta se od nas očekuje. Nadam se što boljim rezultatima kako u predstojećim susretima, tako i kada krenu kvalifikacije.“

Sretan zbog poziva u reprezentaciju je Smail Prevljak:

„Čast mi je što sam dio ovog tima. Atmosfera je izvanredna. Daćemo sve od sebe u narednim mečevima.“

Izabranici Darka Nestorovića će danas odraditi jedan trening u 16 sati na stadionu „Tušanj“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.