Optimizam u Zvijezdi 09 uoči okršaja sa liderom

Krupa gostuju u Etno selu Stanišići

Optimizam u Zvijezdi 09 uoči okršaja sa liderom

M. Jakovljević

U derbiju 21. kola Prve lige Republike Srpske u Etno selu Stanišići snage će odmjeriti domaća Zvijezda 09 i vodeća Krupa.

Duel Zvijezde 09 i Krupe privlači mnogo pažnje u Republici Srpskoj, a očekuje se pravi derbi susret u kojem će najviše uživati ljubitelji fudbala.

Krupa je u drugom dijelu sezone upisala četiri pobjede iz isto toliko mečeva, dok domaća Zvijezda ima učinak od dvije pobjede, te po jednog poraza i remija.

Međutim, iako su u posljednja dva meča bez pobjede fudbaleri Zvijezde 09 u duel sa Krupom ulaze s mnogo optimizma.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Svjesni smo kvalitete koju posjeduje Krupa, ali znamo da i mi imamo mnogo toga za reći. Želimo slaviti kako bismo u Ligu za prvaka ušli sa što više bodova. Očekujem dobru fudbalsku predstavu, a vjerujem da će naš kapiten Dejan Vučić biti strijelac", izjavio je fudbaler Zvijezde 09 Aco Đokić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi