Sloga poražena od Orašja

Orašje preokretom do pobjede u Ljubuškom

M. Šljivak

Nogometaši Orašja savladali su kao gosti ekipu Sloge u Ljubuškom s 2:1...

Dominirao je domaći tim tijekom kompletnog prvog dijela, a bolja igra im je donijela i pogodak u finišu meča. Za prednost od 1:0 pobrinuo se Mirsad Ramić.

Otvaranje drugog poluvremena pripalo je Orašju. Na samom otvaranju drugog dijela Elvedin Aletić pogađa za izjednačenje rezultata na 1:1, da bi zatim Senad Mujić nakon kontre postigao gol za vodstvo Orašja od 2:1.

Do kraja je bila prava opsada gola gostiju. Redale su se šanse pred golom golmana Ivkića, ali do kraja je ostalo 1:2, te je Orašje stiglo do druge pobjede.

Prva liga FBiH, 2. kolo:

Sloga - Orašje 1:2 (Ramić 38' / Aletić )

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sloga: Hrstić, Jokić, Senić, Ramić, Vasilj, Mišić, Grgić, Petrović, Kraljević, Pažin, Stjepanović

Orašje: Ivkić, Lugavić, Kobaš, Ćosović, Marković, Širanović, Marošević, Aletić, Maskaljević, Prgić, Mujić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.