"Ordagić je daleko od Želje, najbliže je inostranstvu"

Mujkanović za SportSport.ba

"Ordagić je daleko od Želje, najbliže je inostranstvu"

E. Škorić

Predsjednik Upravnog odbora FK Sloboda Senad Mujkanović potvrdio je da se dosta klubova ovog ljeta zanima za veznjaka crveno-crnih Amera Ordagića.

Za Ordagića je interes pokazalo nekoliko premijerligaških klubova, a prema nekim navodima, Željezničar je trenutno najbliže dovođenju sjajnog igrača sredine terena.

Mujkanović tvrdi da ima poziva iz BiH i inostranstva u vezi Ordagića, ali ističe da će, ukoliko i ode, Ordagić otići u neki inostrani klub.

"Istina je da se je sada Ordagić meta mnogih klubova i da je bilo dosta upita,  ali uvjeravam vas da neće preći u neki od bh. klubova. Ukoliko ništa ne bude, ostat će u Slobodi, ali ima ponuda iz Rusije i Portugala", rekao je Mujkanović za SportSport.ba, pa je dodao:

"Mogu potvrditi da je bilo ponuda od strane Želje, Sarajeva i Zrinjskog, ali kako rekoh, najvjerovatnije je da neće završiti u nekom od klubova iz Premijer lige. Naravno, sve je u fudbalu moguće, pa ne mogu sa sigurnošću reći šta će se desiti, no naša je želja da on ipak ode u inostranstvo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mujkanović nam je također kazao da je Sloboda završila s pojačanjima i da su svjesno napravljene promjene, te da su neki igrači na incijativu kluba otišli, dok su dovedena iskusna imena kako bi se napravio spoj mladosti i iskustva.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi