Ordagić progovorio o interesu Željezničara i Zrinjskog

Kapiten Slobode bio je veoma jasan

Ordagić progovorio o interesu Željezničara i Zrinjskog

S. Mlaćo

Kapiten Slobode Amer Ordagić iz dana u dan povezuje sa pojedinim klubovima iz BiH, ali i inostranstva.

Nije tajna da Ordagić ima ponuda, ali u Slobodi svakako žele da ona prava zadovoljni ukuse kluba, kao i samog fudbaleru.

U razgovoru za lokalnu televiziju Slon, Ordagić je otkrio  koje su njegove ambicije.

"U ovom trenutku nisam zainteresovan za prelazak u klubove u BHT Premijer ligi BiH. O promjeni sredine, mogu razmišljati jedino ukoliko se pojavi kvalitetna ponuda iz inostranstva, koja će zadovoljiti i mene i Slobodu, prije svega zbog uslova koje mi klubovi iz regije i Evrope mogu ponuditi u usavršavanju mog igračkog znanja i nastavku profesionalnog angažmana,” kazao je sjajni vezista za RTV Slon.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom kolu nove sezone BH Telecom Premijer lige tim sa Tušnja u goste će Širokom Brijegu.

"Prvenstvo počinje sljedeće sedmice i sada sam samo koncentrisan za početak sezone. I psihički i fizički pripremam se da što spremnije zakoračim u novu sezonu BHT Premijer lige BiH,” dodao je Ordagić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti