Đorđević na korak do Borca

Potencijalna akvizicija Banjalučana

Đorđević na korak do Borca

D. Vejo

Fudbaler Miloš Đorđević na pragu je potpisivanja za banjalučki Borac.

Naime, on igra na poziciji centarfora te je jedna od želja Velikana iz Platonove ove zime. Do potpisa za crveno-plave dijeli ga samo jedan korak. Prepreku ka tome, kako kaže, pravi Slavija iz Istočnog Sarajeva, tim za koji je nastupao u prvom dijelu sezone.

"Još uvijek nema ništa konkretno. U razgovoru sam sa ljudima iz Fudbalskog kluba Borac, želja je obostrana. Međutim, čekam raskid ugovora sa bivšim klubom Slavijom, te kada to riješim, najvjerovatnije da ću doći u Banja Luku", rekao je za SportSport.ba fudbaler, Miloš Đorđević.

Ukoliko stavi paraf na ugovor, Đorđević će biti treće pojačanje na Gradskom stadionu u Banjaluci, s obzirom da su već potpisali Siniša Dujaković i Branko Ojdanić.

Podsjetimo, šef struke Borca Vule Trivunović prozivku će obaviti 16. januara u Trofejnoj sali Gradskog stadiona u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi