Đorđević sutra putuje na Zlatibor

Nakon što je sanirao povredu

Đorđević sutra putuje na Zlatibor

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca već četvrti dan marljivo rade na Zlatiboru u sklopu priprema za novu sezonu Premijer lige BiH.

Velikan iz Platonove, u utorak je imao i prvi test meč u kojem su poraženi minimalnim rezultatom 1:0, odnosno autoglom Ilije Danilovića.

Od sutra, Banjalučani će biti jači za još jedno, 28. ime, a to je krilni napadač Miloš Đorđević. Naime, on nije mogao da odmah krene na pripreme sa svojim saigračima iz razloga što je bio povrijeđen.

Tokom prethodnih nekoliko dana, Đorđević je obavio detaljne pretrage i uspješno sanirao povredu, te tako spreman putuje na Zlatibor.

Banjalučki sastav, pripreme na Zlatiboru odradiće do devetog jula, kada je planiran povratak u grad na Vrbasu. Šest dana kasnije, uslijediće i generalka protiv Viteza na Gradskom stadionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije