Osam pogodaka u mreži Mladosti

Široki slavio s 8:1

Osam pogodaka u mreži Mladosti

M. Šljivak

Kadeti Širokog Brijega uvjerljivo su u 8. kolu Premijer lige BiH savladali Mladost iz Velike Obarske rezultatom 8:1...

Do 25. minute ovog susreta mreže su mirovale, a onda je krenula golijada. Petar Bojo je pogotkom s bijele tačke doveo Široki u prednost od 1:0, da bi isti igrač tri minute kasnije povećao vodstvo na 2:0.

Mateo Marić je u 30. minuti postigao i treći gol za domaće (3:0), da bi Predrag Milunović dvije minute kasnije postavio rezultat prvog poluvremena od 3:1.

Nastavak susreta je potpuno pripao Širokobriježanima, koji su uspjeli postići još pet pogodaka u nastavku.

Toni Dedić je na otvaranju drugog poluvremena pogodio za 4:1, a zatim je trećim pogotkom danas Bojo pogodio za uvjerljivih 5:1

Nisu se mladi igrači Širokog zaustavili. Do kraja su preko Kneževića, Marića i Vukoje povećali prednost na konačnih 8:1.

Kadetska Premijer liga, 8. kolo:

Široki - Mladost 8:1 (Bojo 25'p,28', 45',Marić 30', 68', Dedić 43',Knežević 47', Vukoja 79'p / Milunović 32')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti