Osim: Gledljiva utakmica, Slavija je zaslužila postići gol

Osim: Gledljiva utakmica, Slavija je zaslužila postići gol

A. Beganović

Fudbaleri Željezničara prvi su četvrtfinalisti Kupa BiH. Naime, i u revanš susretu Plavi su bili bolji od Slavije, te su sa ukupnih 6:1 prošli dalje.

"Žao mi je što na Grbavici primamo lake golove i lako se predamo. Mislim da samo protiv Želje otkako sam na klupi Slavije nismo odigrali na nivou. Zaslužene pobjede Plavih u oba susreta, mi još uvijek nemamo recept za njihovu igru. Željo zasluženo ide dalje i želim mojoj nekadašnjoj momčadi da osvoji Kup", istakao je trener Slavije, Vlado Čapljić, nakon večerašnjeg susreta.

"Prioritet nam je prvenstvo. U subotu igramo protiv Gradine i tu nam je pobjeda jako potrebna kako bismo potvrdili "tricu" iz Prijedora", dodao je trener Slavije.

"Dosta dobro dobro poluvrijeme s obje strane. Imalo se šta vidjeti, utakmica je bila gledljiva. Slavija je težila nadigravanju i to nama odgovara. Istina, mi protiv Slavije imamo sreću, postignemo pogodak u pravo vrijeme. Slavija je zaslužila barem da postigne jedan gol, no nije uspjela", istako je nakon susreta menadžera Željezničara Amar Osim.

"Svraka je dosta solidno odigrao s obzirom na povredu s kojom ima problema, Stanić je također solidno odgovorio zadatku na desnom boku. Što se tiče Hodžića, vidi se da zna s loptom i dobro je što nije postigao gol", u svom stilu je završio Osim.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.