Osim i Baković na Kipru

Sastanak UEFA

Osim i Baković na Kipru

Predsjednik Komiteta za normalizaciju Ivica Osim, te generalni sekretar N/FSBiH Jasmin Baković, putuju danas na Kipar gdje će prisustvovati sastanku UEFA.

Naime, na Kipru se održava redovni godišnji strateški sastanak predsjednika i generalnih sekretara nacionalnih fudbalskih saveza evropskih zemalja, a za utorak i srijedu predviđen je sastanak sa predsjednikom UEFA Michelom Platinijem.

Na ovom sastanku, između ostalog, biće govora i o takmičenjima svih nacionalnih selekcija, o kalendaru međunarodnih utakmica, pitanja odnosa UEFA sa nacionalnim asocijacijama, kao i odnosa UEFA sa njenim članicama i klubovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije