Osim: Nismo se nikom uvlačili

Predsjednik Komiteta za normalizaciju zadovoljan

Osim: Nismo se nikom uvlačili

Predsjednik Komiteta za normalizaciju Nogometnog/Fudbalskog saveza bosne i Hercegovine Ivica Osim bio je zadovoljan nakon što je Skupština usvojila Statut.

"Pa, mislim da je krajnje vrijeme da prekinemo sa nekim, da tako kažem, privatnim animozitetima i averzijama. Kod nas sve sve svodi na individualno. Neko nekom ne odgovara i gotovo", kazao je nakon usvajanja statuta Ivica Osim u razgovoru za SportSport.ba, te u šali dodao:

"Zato i ja moram da se prvo raspitam, da vidim da li odgovaram svima. Možda sam krivu kravatu stavio pa ne valjam", rekao je kroz smijeh vidno raspoloženi Osim.

"Svi smo uvjereni da smo na pravom putu i evo mislim da smo uspjeli na kraju. Nije ovaj statut bio nikakvo uvlačenje nekome, da izvinete, u neku stvar. Išli smo tamo gdje smo mislili da nam neko može pomoći i evo na kraju je izgleda ispalo dobro. Nismo promašili vrata, kucali smo na prava vrata i sad me boli palac", dodao je na kraju razgovora Osim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.