Osim: Rezultat je realan

Nakon prvog polufinalnog susreta

Osim: Rezultat je realan

A. Beganović

U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine Željezničar je večeras na Grbavici sa 3:1 svladao Zrinjski, te tako stekao solidnu prednost pred revanš, a šef stručnog štaba plavih Amar Osim odmah nakon susreta izjavio je da je zadovoljan rezultatom, te da se nada da će njegovi izabranici uspjeti sačuvati stečenu prednost.

"Prije svega želio bih čestitati igračima obje ekipe na doista izvanrednoj fudbalskoj predstavi. Nisam očekivao da će utakmica biti kvalitetna i puna tempa iz razloga što smo samo prije dva dana odigrali jednu tešku utakmicu", rekao je Osim i dodao:

"Zadovoljan sam rezultatom jer pobijediti Zrinjskog sa dva gola prednosti nije niti malo lako. Nakon što je završilo prvih 45 minuta rekao sam igračima u svlačionici da imaju još tri poluvremena da pokažu šta znaju, a da im je najlakše to pokazati ovdje na Grbavici. S obzirom na našu dominaciju u drugom poluvremenu mislim da je rezultat realan. Imamo veliku prednost i nadam se da ćemo istu znati sačuvati u Mostaru."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.