Osim: Rezultat nije bio u prvom planu

Zmajevi uspješniji od Plavih

Osim: Rezultat nije bio u prvom planu

E. Škorić

Nogometna bh. reprezentacija je s 2:1 na Grbavici savladala Željezničar u revijalno-prijateljskoj utakmici.

Dvostruki strijelac za Zmajeve bio je Hoffenheimov napadač Vedad Ibišević, dok je Mirsad Bešlija lobovao Asmira Begovića za konačnih 2:1 u korist izabranika Safeta Sušića.

"Utakmica je bila revijalnog karaktera i rezultat nije bio u prvom planu. Velika je stvar što su reprezentativci uopšte došli da igraju pred ovako važnu utakmicu. Velika gesta od strane selektora i naših reprezentativaca. Mogli smo vidjeti velike svjetske igrače, nekoliko dobrih poteza i gledatelji mogu biti zadovoljni".

"Nikada nismo bili bliži velikom takmičenju. Portugal je jak protivnik, međutim naša ekipa je dovoljno jaka, što je pokazala i u Parizu. Imamo prilične šanse da nešto uradimo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti