Osim: Svoje ću reći na Skupštini, koju će neko nekad sazvati

O smjeni Slavka Petrovića

Osim: Svoje ću reći na Skupštini, koju će neko nekad sazvati

Amar Osim je gost večerašnje emisije na BHT-u posvećene Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

S obzirom da je Osim najtrofejniji trener Željezničara u historiji, priča o Plavim sa Grbavice je uvijek bila nezaobilazna tema prilikom svakog njegovog pojavljivanja u javnosti. Ipak, večeras je situacija bila nešto drugačija, pa Osim nije želio previše pričati o svom klubu, tačnije komentarisati aktuelna zbivanja na Grbavici.

Na pitanje novinara o smjeni Slavka Petrovića, Osim je kratko istakao da će sve ono što ima da kaže reći na Skupštini kluba, uz nadu da će je "neko nekada sazvati".

"Pošto sam član Skupštine kluba, pozvat ću se na peti amandman. Neću komentarisati, nego ću ono što imam reći, reći na Skupštini koju će, nadam se, neko nekada sazvati. Ubrzo", jasan je bio Amar Osim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno je bivši trener Plavih istakao da je Željezničar, od svih klubova iz vrha Premijer lige, najviše izgubio tokom ljeta jer su ekipu napustila dva ubjedljivo najbolja igrača iz prošle sezone Ivan Lendrić i Miroslav Stevanović, što je za Plave mnogo veći hendikep nego što je za Sarajevo odlazak Harisa Duljevića.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi