Oslabljeni Čelik želi pobjedom uveličati rođendan Robijaša

Zeničani dočekuju Mladost

Oslabljeni Čelik želi pobjedom uveličati rođendan Robijaša

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon tri uzastopna gostovanja kod Leotara, Borca i Olimpica, gdje su osvojili ukupno pet bodova na čelu s trenerom Nizahom Hukićem narednog vikenda igraju pred domaćim navijačima posljednju utakmicu u prvom dijelu sezone.

Zeničani se trenutno nalaze na devetom mjestu tabele, a prije zimske pauze u utakmicama protiv Mladosti, te Veleža žele svoju poziciju popraviti za još koje mjesto.

Nakon što je s klupe crno-crveni otišao Vlado Jagodić, njegov pomoćnik Nizah Hukić u tri gostujuće utakmice postigao je sjajne rezultate, te s razlogom želi pobjedom nad gostima iz Velike Obarske narednog vikenda potvrditi dobru forumu u posljednjim utakmicama.

Protiv Mladosti klub s Bilinog polja neće moći računati na golmana Adija Adilovića koji će i ovu utakmicu propustiti zbog crvenog kartona u Banja Luci, te povrijeđenih Dženana Burekovića, Marina Popovića, Vladimira Grahovca i Marka Nestorovića.

Bez obzira na izostanak ovih igrača, izabranici trenera Zeničana žele pobjedom na pravi način čestitati 25 rođendan svojim navijačima koji danas slave veliki jubilej. Igrači Čelika prošle sezone su dosta puta obradovali armiju navijača s južne strane, a u ovoj igraju u grču, te su imali dosta neplaniranih kikseva. Protiv Mladosti imperativ je pobjeda, a očekuje se i veliki spektakl na tribinama Bilinog polja, jer Robijaši će sigurno pripremiti za svoj jubilej i veličanstvenu koreografiju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.