Osmo Bajrić napustio Travnik

Travničani bez trenera

Osmo Bajrić napustio Travnik

E. Škorić

Osmo Bajrić od danas više nije trener Nogometnog kluba Travnik.

U jeku borbe za plasman u Premijer ligu BiH, Travničani su ostali bez trenera. Dosadašnji trener Osmo Bajrić podnio je ostavku i u narednom periodu Uprava kluba imenovat će novog trenera.

"NK Travnik se najiskrenije zahvaljuje dosadašnjem šefu struke na saradnji, predanosti i korektnosti. Uvjereni smo da će profesor Bajrić u nastavku karijere biti jednako uspješan u svom radu", poručili su iz Uprave vezirskog kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bajrićeve namjere bile su da uvede Vezire u Preijer ligu BiH, ali kaže kako nije mogao da trpi sportsku nepravdu na terenu i van njega. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi