Ostaje li Munib Ušanović bez posla?

Sistematizacija radnih mjesta

Ostaje li Munib Ušanović bez posla?

O. Lekić

Prije nekoliko dana u BiH su boravili predstavniciFIFA-e i UEFA-e, a na sastanku sa čelnim ljudima našeg fudbala razgovarali su o sistematizaciji radnih mjesta u Fudbalskom savezu BiH.

Prema novoj sistematizaciji radih mjesta u Fudbalskom savezu BiH, funkcija sekretara za reprezentovanje fudbala u BiH više neće postojati, tako da će Munib Ušanović, koji se trenutno nalazi na pomenutoj funkciji, ostati bez posla, ukoliko ga čelni ljudi saveza ne rasporede na neko drugo mjesto.

Sarajevsko Oslobođenje danas piše da su poznata imena voditelja pet sekretarijata u Fudbalskom savezu BiH.

Tako će Nihad Hodžić rukovoditi opštim službama (licenciranje, specijalni projekti, poslovi u radnoj zajednici, nabavke, pravni odjel), Slavica Pecikoza biće zadužena za informisanje  i marketing, Nešo Borovčanin za finansije, Denijel Pirić rukovodit će tehničkim sekretarijatom, dok će Velid Imamović biti na čelu međunarodnog odjela i takmičenja u koji su premještene i sudijske službe.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.