Ostavke nisu podnesene, slijede velike promjene

Uprava nije podnijela ostavku

Ostavke nisu podnesene, slijede velike promjene

Iako se danas pojavila informacija da je kompletna Uprava Fudbalskog kluba Sarajevo podnijela ostavke, to ipak prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao SportSport.ba nije tačno.

Istina je da se zanimljive stvari dešavaju u FK Sarajevo, i da u rukovodećem kadru kluba razmišljaju o svim opcijama,  a od izvora bliskih klubu saznajemo da bi 70. rođendan kluba mogao biti obilježen značajnim promjenama, no da do ovog trenutka ostavki nije bilo.

Klub sa Koševa se već dugo vremena nalazi u krizi rezultata, pa je zbog toga kompletno rukovodstvo Sarajevo izgubilo podršku navijača koji traže da se nešto uradi. 

Poddsjetimo, Sarajevo se nakon 13 odigranih kola u Premijer ligi BiH nalazi tek na šestom mjestu sa 19 osvojenih bodova i mnogo je bliže Ligi za ostanak nego li izlasku na evropsku scenu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti