Ostojić: Možemo zaustaviti Široki

Kapiten Radnika optimist

Ostojić: Možemo zaustaviti Široki

Samo desetak dana pred početak drugog dijela sezone u Radniku iz Bijeljine imaju mnogo razloga za brigu. Ekipa još nije došla do željene forme, a na otvaranju proljeća dočekuju jesenjeg prvaka.

"Bit će teško, jer raspored nam ne ide na ruku, a uz sve to imamo samo devet bodova. Ono što hrabri je činjenica da imamo dobar i kvalitetan tim. Uz malo sreće možemo zaustaviti jesenjeg prvaka", rekao je Stanko Ostojić.

Radnik je u jednoj od jačih provjera protiv Donjeg Srema dobro odigrao, ali je izgubio sa 1:0.

"Ne treba sad gledati i isticati rezultate u prvi plan. Ovo je pripremni period i mi sada tražimo igru i formu za ono što nas čeka u nastavku sezone. Najvažnije je da smo mi u polju dobro igrali, a doći će i golovi sa utakmicama za bodove", zaključio je Stanko Ostojić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.