Ostojić: Na Koševo dolazimo po drugu poziciju

Kapiten Radnika očekuje pozitivan rezultat

Ostojić: Na Koševo dolazimo po drugu poziciju

E. Čaušević

Fudbaleri Radnika sutra igraju na gostovanju protiv Sarajeva u okviru 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Kapiten ekipe iz Bijeljine, Stanko Ostojić, rekao je da očekuje sutra dobru utakmicu na Koševu, te da njegov tim ima namjeru da prvi dio sezone Premijer lige završi na drugoj poziciji.

"Očekujemo dobru utakmicu i povoljan rezultat za nas. To je sve osim poraza. Očekujemo od Obradovića da bude najopasniji po gol Sarajeva, ali svejedno je ko postigne gol. Oni imaju vrhunske pojedince i opasnost vreba sa više pozicije. Pokušat ćemo da izvučemo povoljan rezultat, a pobjeda bi nam donijela drugo mjesto što je veliki motiv da damo maksimum", rekao je Ostojić.

Utakmica 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Radnika igra se sutra na Koševu od 13 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi