Oštraković: U Gradačcu želimo pobijediti

Olimpic pred Zvijezdu

Oštraković: U Gradačcu želimo pobijediti

Sa dva vezana trijumfa Olimpic putuje u Gradačac. Tradicionalno neugodni gost račune želi pomrsiti i Zvijezdi koja u prva tri kola nije osjetila slast pobjede, ali koja je ostvarila cilj u Zenici gdje je Bilino polje napustila neporažena.

Golman Olimpica Senedin Oštraković svojevremeno je branio za Zvijezdu.

„Bilo je to na početku moje karijere. Bio sam rezerva Elvisu Kariću. Branio sam svega pet utakmica te sezone. Saigrač mi je bio današnji trener Zvijezde Nermin Huseinbašić, dok od današnjih igrača Zvijezde niko u to vrijeme nije branio boje kluba. Demić je jedini njihov igrač sa kojim sam igrao, ali to je bilo u Veležu,“ kazao je Oštraković koji se nada pozitivnom rezultatu na sutrašnjoj utakmici:

„Ove dvije pobjede donijele su željeni mir i samopouzdanje što je naša prednost na sutrašnjoj utakmici. Osim toga, uvijek nam je lakše igrati kao gost. Nadamo se svi pobjedi. Od starta utakmice ćemo tražiti trijumf,“ dodao je golman Olimpica.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.