Osvojite ulaznice za duel Sarajeva i Zrinjskog

Bordo tim večeras igra polufinale Kupa BiH

Osvojite ulaznice za duel Sarajeva i Zrinjskog

Fudbalski klub Sarajevo večeras će u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine na stadionu Asim Ferhatović Hase dočekati mostarski Zrinjski. 

FK Sarajevo i SportSport.ba nagrađuju četiri naša najsretnija čitaoca sa po jednom ulaznicom za večerašnju utakmicu, a da biste učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da odgovorite na sljedeće pitanje na zid naše Facebook grupe.

Koji igrač je bio dvostruki strijelac u pripremnoj utakmici Zrinjskog i Sarajeva, koja se igrala 22. februara 2014. godine pod Bijelim brijegom?

Dobitnici ulaznica biće objavljeni u 13 časova, a ulaznice će se moći podići u Fan Shopu FK Sarajevo u ulici Maršala Tita broj 38b do 16 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.