Osvojite ulaznice za utakmicu Željezničar - Mladost

SportSport.ba i FK Željezničar nagrađuju

Osvojite ulaznice za utakmicu Željezničar - Mladost

Na stadionu Grbavica danas se od 20 sati igra susret 27. kola BH Telecom Premijer lige u kojem će aktuelni prvak BiH ugostiti ekipu Mladosti iz velike Obarske. 

Ovom prilikom SportSport.ba u saradnji s FK Željezničar nagrađuje vjerne čitatelje s pet ulaznice za ovu utakmicu.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je tačno odgovoriti na nagradno pitanje: Kojim rezultatom je Željezničar slavio u jesenjem dijelu sezone na gostovanju kod Mladosti? 

Vaše odgovore postavljajte isključivo na naše Facebook grupe do 15 sati, kada ćemo objaviti imena sretnih dobitnika.

Ulaznice se mogu podići u periodu od 15 do 19:30 sati u prostorijama u fan shopu FK Željezničar na stadionu Grbavica, uz lični dokument.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.