Osvojite ulaznicu za meč Sarajevo - Krupa

Nagradna igra

Osvojite ulaznicu za meč Sarajevo - Krupa

E. Škorić

FK Sarajevo i SportSport.ba i ovaj put dijele ulaznice za domaću utakmicu bordo tima.

Sarajevo i Krupa igraju u nedjelju u 17 sati meč petog kola Lige za prvaka i domaći tim traži novu pobjedu kojom bi zadržao šanse za titulu, a ujedno navijači imaju priliku da dođu i da pozdrave uspjeh bordo tima i plasman u finale Kupa.

Svi koji žele da osvoje ulaznicu za sjevernu tribinu moraju poslati odgovor na pitanje "Koji broj na dresu u Sarajevu nosi Haris Duljević" u inbox na Facebook page SportSport.ba najkasnije do 21 sat. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kasnije ćemo objaviti i imena dobitnika, a ulaznice se mogu preuzeti od 10 do 16 sati u subotu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi