Otkazan prijateljski duel Bosna Seme i Željezničara

Oba tima ostala bez dogovorene provjere

Otkazan prijateljski duel Bosna Seme i Željezničara

S. Mlaćo

Za sutra planirani prijateljski duel između Bosna Seme i FK Željezničar ipak se neće odigrati.

Naime, pomoćni teren na stadionu Koševo na kojem se i trebao odigrati ovaj duel još uvijek je neuvjetan zbog velikih količina snijega. 

Bosna Semu je za sada pojačalo osam novih igrača, a trener Emir Alihodžić potvrdio je da su u toku pregovori sa još 2-3 potencijalna pojačanja, te da je još uvijek sve otvoreno kada su u pitanju nova imena.

"Prelazni rok još uvijek nije ni počeo, pa ćemo vidjeti da li nam je neko potreban i da li je pristupačan za naš tim", kazao je Alihodžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Željezničaru su planirali sutra odigrati susret sa Bosna Semom, a zatim u nedjelju na drugi dio priprema u Međugorje. Plavima će se prije puta u Hercegovinu navjerovatnije priključiti i Danijel Stojanović, dok se sve glasnije spominje i dolazak defanzivca Slobode Ivana Kostića. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti