Otpisani omladinac Slobode postigao čudesan gol

Rijetko viđen gol u nižim ligama

Otpisani omladinac Slobode postigao čudesan gol

M. Šljivak

FK Sloboda je godnima unazad veoma lako ostajala bez talentovanih omladinaca.

Iako su godinama imali ponajbolju omladinsku školu u državi iz godine u godinu se u tuzlanskom timu sve slabije radi s mlađim kategorijama i talentovani dječaci s Tuzlanskog kantona sreću pronalaze negdje drugo.

Jedan od takvih fudbalera, koji je ranije igrao za FK Sloboda Tuzla, je i aktuelni član Bosne iz Kalesije Ibrahim Mušanović.

On je prošle sezone napustio klub s tušnja i skrasio se u redovima člana Druge lige Sjever. Imao je jako dobru sezonu iza sebe, a prije nekoliko dana ovaj mladi fudbaler postigao je gol koji će se dugo pamtiti.

U stilu Miralema Pjanića je u pripremnom duelu pogodio mrežu FK Rainci na spektakularan način iz slobodnjaka, pa je pobrao velike aplauze prisutnih, ali i kolega na terenu.

Zaista fenomenalan gol Mušanovića.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi