Horde pozdravile trenera

Ovacije Hordi Zla za Dženana Uščuplića

Velike ovacije nakon pobjede Sarajeva na Gradskom stadionu u Vitezu doživio je šef stručnog štaba Bordo kluba Dženan Uščuplić.

Uščuplić je davao izjavu za TV nakon utakmice dok su njegovi izabranici slavili pobjedu sa svojim navijačima. Ipak, nakon što je završio s obavezama prema realizatorima TV prenosa s tribine s navijačima Sarajeva je zagrmilo skandiranje "Dženan Uščuplić".

Nekadašnjem fudbaleri koševskog premijerligaša s kojim je prošle sezone osvojio Kup Bosne i Hercegovine nije bilo mrsko da otrči do navijača i da im se zahvali na sjajnoj podršci njegovim fudbalerima.

Uščupličevim dolaskom umjesto Mehe Kodre Sarajevo je zaigralo mnogo bolje u nastavku proljetnog dijela sezone, uvezalo je nekoliko jako bitnih pobjeda i sada je na korak od titule.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.