Ovaj put bez zajedničke press konferencije pred derbi

Odstupanje od uobičajene prakse

Ovaj put bez zajedničke press konferencije pred derbi

Predstojeći 110. sarajevski derbi će po nekim stvarima biti prilično specifičan, pa i neobičan.

Posebno se to odnosi na činjenicu da utakmici na Grbavici neće prisustvovati navijači FK Sarajevo, koji će bojkotovati utakmicu, a interesantno je i što ovoga puta neće biti zajedničke press konferencije dva kluba.

Posljednjih godina je, uz povremene izuzetke, bila praksa da se treneri i kapiteni FK Željezničar i FK Sarajevo medijima obrate u isto vrijeme i sa istog mjesta, ali se ovoga puta odustalo od toga.

Željezničar je svoju konferenciju za medije zakazao za petak u 12 sati, kada će u Plavom salonu stadiona Grbavica utakmicu najaviti trener Slavko Petrović i kapiten Zajko Zeba, dok će o derbiju ispred FK Sarajevo govoriti trener Mehmed Janjoš i golman Bojan Pavlović, koji će medijima biti dostupni također u petak na glavnom terenu Olimpijskog stadiona "Asim Ferahtović-Hase", sa početkom u 16.30 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi