"Ovakve stvari ne smiju da nam se ponavljati u nastavku"

Nedim Jusufbegović:

"Ovakve stvari ne smiju da nam se ponavljati u nastavku"

Rođeni nisu uspjeli savladati Drinu na otvaranju proljetnog dijela sezone kao što su to učinili na samom početku nove sezone BH Telecom Premijer lige kada su slavili sa minimalnih 1:0.

Ovoga puta do pobjede je stigao zvornički sastav koji je trijumfovao sa 2:1, a trener Mostaraca Nedim Jusufbegović bio je prilično razočaran nakon utakmice.

"Poveli smo i kad je trebalo da sačuvamo prednost do odmora i da utakmicu uvedemo u mirnu fazu, mi smo domaćinu dozvolili da izjednači rezultat, a kasnije i da ostvari ubjedljivu pobjedu. Ovakve stvari ne smiju da nam se ponavljaju u nastavku sezone", smatra Jusufbegović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.